Добредојдовте во Гуангдонг Zhenhua Technology Co., Ltd.
БАНЕР1
БАНЕР2
БАНЕР3

ПРОИЗВОДИ

ПРОИЗВОДИ

ZHENHUA е производител специјализиран за обезбедување на клиенти со висококвалитетна опрема за вакуумско обложување

Апликација за индустрија

апликација

Како лидер во индустријата, компанијата обезбеди голем број висококвалитетни решенија за обложување за електронски производи 3C, автомобилска, полупроводничка, фотоволтаична, соларна енергија, мебел и градежни материјали, санитарна опрема, пакување, прецизна оптика, медицинска, авијација и други индустрии, и е широко признат од индустријата.
Мобилен телефон

Мобилен телефон

Автомобил

Автомобил

Електроника

Електроника

Сончева енергија и полупроводник

Сончева енергија и полупроводник

Тврда облога

Тврда облога

Оптичка апликација и леќа

Оптичка апликација и леќа

За нас

ЗА

ZHENHUA е претпријатие специјализирано за обезбедување на клиенти со висококвалитетни решенија за вакуумски облоги.

Guangdong Zhenhua Technology Co., Ltd. (порано позната како Zhaoqing Zhenhua Vacuum Machinery Co., Ltd.) е основана во 1992 година, е претпријатие специјализирано за обезбедување на клиенти со висококвалитетни решенија за вакуумски облоги, независно развивање, производство и продажба на опрема за вакуумско обложување , обезбедувајќи технологија за обложување и техничка поддршка.Седиштето на компанијата се наоѓа во градот Жаокинг, провинцијата Гуангдонг и има три производствени бази во градот Жаокинг, односно индустрискиот парк Јунгуи Женхуа, производната база Беилинг и производната база Лантанг;во исто време, има голем број продажни и сервисни центри, како што е Guangdong Zhenhua Technology Co., LTD.

Кликнете Прикажи
 • Основана во
  -
  Основана во
 • Производни основи
  -
  Производни основи
 • Продажни и сервисни центри
  -
  Продажни и сервисни центри
 • Сертификати за патент
  -
  Сертификати за патент
 • Акри земја
  -
  Акри земја

Вести

Вести

Следете го ZHENHUA и дознајте повеќе за релевантните трендови во индустријата во реално време.
99zxc.Примена на обложување со пластична оптичка компонента

99zxc.Примена на обложување со пластична оптичка компонента

Во моментов, индустријата развива оптички облоги за апликации како што се дигитални камери, скенери за бар код, сензори со оптички влакна и комуникациски мрежи и биометриски безбедносни системи.Како што расте пазарот во корист на евтина пластична оптичка со високи перформанси...

Кликнете Прикажи 07/11
Како да се отстрани филмскиот слој од обложеното стакло

Како да се отстрани филмскиот слој од обложеното стакло

Обложеното стакло е поделено на обложено со испарување, обложено со магнетронско распрскување и внатрешно обложено со пареа депонирано стакло.Бидејќи начинот на подготовка на филмот е различен, така и начинот на отстранување на филмот е различен.Предлог 1, Користење на хлороводородна киселина и цинк во прав за полирање и триење...

Кликнете Прикажи 07/11
Не треба да се игнорираат неколкуте проблеми на вакуумскиот систем.

Не треба да се игнорираат неколкуте проблеми на вакуумскиот систем.

1, Кога вакуумските компоненти, како што се вентилите, стапиците, колекторите за прашина и вакуумските пумпи, се поврзани едни со други, тие треба да се обидат да го направат цевководот за пумпање краток, водичот за проток на цевководот е голем, а дијаметарот на каналот е генерално не помал од дијаметарот на портата на пумпата, w...

Кликнете Прикажи 07/11
Воведување на вакуумско таложење на пареа, распрскување и јонско обложување

Воведување на вакуумско таложење на пареа, распрскување и јонско обложување

Вакуумската обвивка главно вклучува вакуумско таложење на пареа, премачкување со распрскување и јонска облога, од кои сите се користат за таложење на различни метални и неметални филмови на површината на пластичните делови со дестилација или распрскување во услови на вакуум, што може да добие многу тенка површинска обвивка. со т...

Кликнете Прикажи 07/11
Што е технологија за вакуумско јонско обложување

Што е технологија за вакуумско јонско обложување

1, Принципот на технологија за обложување со вакуумски јони Користејќи ја технологијата за празнење на вакуумски лак во вакуумска комора, лачната светлина се генерира на површината на катодниот материјал, предизвикувајќи атоми и јони да се формираат на катодниот материјал.Под дејство на електрично поле, атомските и јонските зраци ја бомбардираат...

Кликнете Прикажи 07/11