Mirë se vini në Guangdong Zhenhua Technology Co., Ltd.
BANNER1
BANNER2
BANNER3

PRODUKTET

PRODUKTET

ZHENHUA është një prodhues i specializuar në ofrimin e klientëve me pajisje të veshjes me vakum të cilësisë së lartë

Aplikimi në industri

aplikacion

Si lider në industri, kompania ka ofruar një sërë zgjidhjesh të cilësisë së lartë të veshjes për produkte elektronike 3C, automobila, gjysmëpërçues, fotovoltaikë, diellorë, mobilje dhe materiale ndërtimi, pajisje sanitare, paketim, optikë precize, mjekësi, aviacion dhe industri të tjera, dhe është njohur gjerësisht nga industria.
Celular

Celular

Automobil

Automobil

Elektronikë

Elektronikë

Energjia diellore dhe gjysmëpërçues

Energjia diellore dhe gjysmëpërçues

Veshje e fortë

Veshje e fortë

Aplikim optik dhe lente

Aplikim optik dhe lente

Rreth nesh

RRETH

ZHENHUA është një ndërmarrje e specializuar në ofrimin e klientëve me zgjidhje të cilësisë së lartë të veshjes me vakum.

Guangdong Zhenhua Technology Co., Ltd. (i njohur më parë si Zhaoqing Zhenhua Vacuum Machinery Co., Ltd.) u themelua në 1992, është një ndërmarrje e specializuar në ofrimin e klientëve me zgjidhje të cilësisë së lartë të veshjes me vakum, duke zhvilluar, prodhuar dhe shitur në mënyrë të pavarur pajisje për veshje me vakum , duke ofruar teknologji të veshjes dhe mbështetje teknike.Selia e kompanisë ndodhet në qytetin Zhaoqing, Provinca Guangdong dhe ka tre baza prodhimi në qytetin Zhaoqing, përkatësisht Parkun Industrial Yungui Zhenhua, Baza e Prodhimit Beiling dhe Baza e Prodhimit Lantang;në të njëjtën kohë, ajo ka një sërë qendrash shitjesh dhe shërbimesh, si Guangdong Zhenhua Technology Co., LTD.

Klikoni Shiko
 • E themeluar në
  -
  E themeluar në
 • Bazat e prodhimit
  -
  Bazat e prodhimit
 • Qendrat e shitjes dhe shërbimit
  -
  Qendrat e shitjes dhe shërbimit
 • Certifikatat e patentave
  -
  Certifikatat e patentave
 • hektarë tokë
  -
  hektarë tokë

Lajme

Lajme

Ndiqni ZHENHUA dhe mësoni më shumë rreth tendencave përkatëse të industrisë në kohë reale.
99zxc.Aplikimi i veshjes së komponentëve optikë plastikë

99zxc.Aplikimi i veshjes së komponentëve optikë plastikë

Aktualisht, industria po zhvillon veshje optike për aplikacione të tilla si kamerat dixhitale, skanuesit e barkodit, sensorët e fibrave optike dhe rrjetet e komunikimit dhe sistemet biometrike të sigurisë.Ndërsa tregu rritet në favor të pajisjeve optike plastike me kosto të ulët dhe me performancë të lartë...

Klikoni Shiko 07/11
Si të hiqni shtresën e filmit të xhamit të veshur

Si të hiqni shtresën e filmit të xhamit të veshur

Xhami i veshur ndahet në xhami të veshur me avullim, të veshur me spërkatje me magnetron dhe në xhami të veshur me depozitim me avull.Meqenëse mënyra e përgatitjes së filmit është e ndryshme, mënyra e heqjes së filmit është gjithashtu e ndryshme.Sugjerimi 1, Përdorimi i acidit klorhidrik dhe pluhurit të zinkut për lustrim dhe fërkim...

Klikoni Shiko 07/11
Nuk duhen anashkaluar problemet e pakta të sistemit të vakumit.

Nuk duhen anashkaluar problemet e pakta të sistemit të vakumit.

1, Kur përbërësit e vakumit, të tilla si valvulat, kurthet, kolektorët e pluhurit dhe pompat vakum, janë të lidhur me njëri-tjetrin, ata duhet të përpiqen ta bëjnë tubacionin e pompimit të shkurtër, udhëzuesi i rrjedhës së tubacionit është i madh dhe diametri i kanalit është përgjithësisht jo më i vogël se diametri i portës së pompës, w...

Klikoni Shiko 07/11
Prezantimi i depozitimit të avullit vakum, spërkatjes dhe veshjes së joneve

Prezantimi i depozitimit të avullit vakum, spërkatjes dhe veshjes së joneve

Veshja me vakum përfshin kryesisht depozitimin e avullit me vakum, veshjen me spërkatje dhe veshjen me jon, të gjitha këto përdoren për të depozituar filma të ndryshëm metalikë dhe jometalë në sipërfaqen e pjesëve plastike me anë të distilimit ose spërkatjes në kushte vakum, të cilat mund të marrin një shtresë shumë të hollë sipërfaqësore. me t...

Klikoni Shiko 07/11
Çfarë është teknologjia e veshjes së joneve me vakum

Çfarë është teknologjia e veshjes së joneve me vakum

1, Parimi i teknologjisë së veshjes së joneve vakum Duke përdorur teknologjinë e shkarkimit të harkut vakum në një dhomë vakumi, drita e harkut gjenerohet në sipërfaqen e materialit të katodës, duke shkaktuar formimin e atomeve dhe joneve në materialin katodë.Nën veprimin e fushës elektrike, rrezet e atomit dhe joneve bombardojnë...

Klikoni Shiko 07/11